top of page

Staal- en Roeststof

Inmiddels zijn wij ook gespecialiseerd in de verwerking van staal(straal)stof en roeststof.

Staal(straal)stof bijvoorbeeld, dat zuiver is van aard en vrijkomt bij het stralen van profielen of staalstof wat vrij komt in de afzuiging van gieterijen, nemen wij graag van u in. 

ACCEPTATIEVOORWAARDEN:

Staal(straal)stof

Stralen is een methode om een oppervlak industrieel te reinigen. Afhankelijk van de ondergrond, vervuiling en gewenst resultaat worden verschillende soorten straalmiddel gebruikt. Voorbeelden van niet-metallisch straalgrit zijn: Corund (aluminium oxide), glasparels en straalgrit. 

BituRec richt zich met name op de recycling van metallisch straalgrit zoals: draadkorrels, gietijzergrit, steelgrit en steelshot. Klik hier voor de acceptatievoorwaarden.

Roeststof

Snijden is een industriële bewerkingstechniek waarbij met behulp van een plasma of autogene straal, materialen nauwkeurig kunnen worden gesneden. Bij deze bewerking komt stof vrij.
BituRec richt zich met name op de recycling van stof uit plasma en/of autogene snijdmachines welke staal snijden; het zogenaamde roeststof. Klik hier voor de acceptatievoorwaarden.
 

Wij zijn een vergunde inrichting en uw staal(straal)stof wordt verwerkt tot een nieuw product. Neem voor meer informatie en/of acceptatievoorwaarden contact op via het contactformulier of bel met 0478 546 527.

bottom of page